Onze praktijk

Praktijk de Poort heet u welkom. We zijn een hecht team van huisartsen, assistentes en praktijkondersteuners, die zorgen voor laagdrempelige zorg dicht in de buurt. We zien de mens als één geheel. We handelen volgens de beste en meest recente standaarden van onze beroepsgroep. We luisteren naar u voor het maken van een persoonlijk behandelplan. We vinden een goede lifestyle belangrijk, waarbij we vooral het in beweging  blijven op elke leeftijd stimuleren.

Wie zijn onze medewerkers?

Allereerst drie huisartsen, twee vrouwelijke huisartsen en één mannelijke huisarts, en twee praktijkondersteuners voor de chronische zorg:  diabetes, copd en astma, hart- en vaatziekten en ouderenzorg. Verder zijn er twee praktijkondersteuners voor de geestelijke gezondheidszorg: één psychologe en één gespecialiseerd verpleegkundige GGZ , vier hardwerkende en goed opgeleide doktersassistentes, één diëtiste en één diabetesverpleegkundige. 

We verwijzen met zorg waarbij we voortdurend de kwaliteit hiervan in de gaten houden (ook door uw feedback) en ook kijken naar de wachtlijsten.  ( We werken hiervoor vaak samen met TIPP, een bureau waar assistentes werken die in overleg met u de afspraak maken, zie site www.tipp.nu )

We leveren 24 uurs zorg, doordat na 17 uur en in het weekend de zorg gecontinueerd wordt door de huisartsenpost die we mee bemannen. We doen mee aan het LSP, het landelijk schakelpunt, dat zorgt voor een snelle en betrouwbare uitwisseling van medische gegevens tussen de huisarts en de huisartsenpost. We beschikken over een hoogwaardig electronisch huisartsensysteem waarmee we alle gegevens goed vastleggen.

We zorgen samen met de apotheker voor verantwoord voorschrijven van medicatie waar nodig. We scholen continu bij en hebben ook een opleidingsfunctie: we leiden nieuwe assistentes op en er is ook een huisarts in opleiding in onze praktijk.

Al met al zijn we een geolied team dat enthousiast goede zorg wil leveren aan patiënten. Ook dank zij uw feedback.

Welkom bij Huisartenspraktijk de Poort.

  • Huisarts VerstraeteHuisarts PlasierHuisarts Van der KnaapJacqueline de Ras
  • Huisarts Van der KnaapHuisarts PlasierHuisarts VerstraeteVivianne Nijsten, poh somatiek en assistente
  • Huisarts VerstraeteHuisarts PlasierJacqueline de Ras
  • Huisarts Van der KnaapHuisarts PlasierJacqueline de Ras
  • Huisarts VerstraeteHuisarts Van der KnaapVivianne Nijsten, poh somatiek en assistente

Spreekuur

Bel: 
043-3475550 - kies 3

Meer info

Huisbezoek

Bel vóór 11:00:
043-3475550 - kies 3

Meer info

Telefonisch of e-mail consult

Bel vóór 12 uur:
043-3475550 - kies 3

Meer info

Herhaalrecept

Bel vóór 11:00:
043-3475550 - kies 2

Meer info